De Vroon | Den Haag

FIT EN VITAAL WONEN

Een plek voor jezelf en om samen te zijn, een plek waar mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben, een plek die van meerwaarde is voor de buurt, een plek vol energie. Iedereen woont in een eigen, zelfstandig huurappartement.

collectieve ruimten
Daarnaast is circa 250 m² gereserveerd voor collectieve ruimten, want waarom zou je sommige dingen nog zelf willen hebben terwijl je het gemakkelijk kunt delen?

Dat is de kracht van het collectief: toekomstige bewoners bepalen zelf de invulling van de collectieve ruimten. Te denken valt aan bijvoorbeeld een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen.

zorg & services
Het aanbod van services en zorg voor bewoners wordt op innovatieve wijze geregeld en is deels ook af te nemen door bewoners van Vroondaal. Zo kan iedereen langer thuis wonen!

prachtige locatie
De Vroon wordt gerealiseerd in Vroondaal, een nieuwe lommerrijke woonwijk in Den Haag. Een wijk met exclusief woningaanbod, van fraaie typisch Haagse herenhuizen tot vrijstaande onder architectuur gebouwde villa’s. Vroondaal ligt in Madestein, een prachtig natuur en recreatiegebied, grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde.

Het Definitief Ontwerp is gereed! Ga nu naar de website voor meer informatie en meld je aan:

www.devroon.nl

Volg ons op Facebook:

De initiatiefnemers van woon-zorg gebouw De Vroon zijn Terry van der Heide (Centrum Groepswonen), Parcifal van den Berg (bergunlimited), Theo Stauttener (Stadkwadraat) en Gert Jan te Velde (Vanschagen Architecten).